19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Επ. 8 - Δημήτρης Ανδρεάδης - Το open source απελευθερώνει

Κάναμε δύο κλήσεις μέσω Skype και τις απόλαυσα πραγματικά και τις δυο. Ο Δημήτρης Ανδρεάδης είναι Senior Engineering Manager στην Redhat τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ασχολείται με ανάπτυξη λογισμικού τις τελευταίες δύο δεκαετίες και όταν μου έλεγε πως το open source του άλλαξε την ζωή, το εννούσε.

Μιλάμε για Wildfly, το open source middleware product της Redhat το οποίο και οδηγεί. Η καινούρια έκδοση που δουλεύουν είναι σχεδιασμένη για την κατασκευή modular συστημάτων και θα μας πεί περισσότερα γι'αυτήν στο επερχόμενο VOXXED Days Thessaloniki. Μιλάμε επίσης για την εμπειρία της διαχείρισης ενος τέτοιου project και τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Τέλος, αναλύουμε την σημασία της ενασχόλησης με το open source τόσο απο οργανισμούς και εταιρείες όσο και απο μεμονομένα άτομα. Τις συνήθειες των επιτυχημένων προγραμματιστών και γιατί το open source θα σε απελευθερώσει!

Κατέβασε το στον υπολογιστή σου

Σύνδεσμοι:Θα χαιρόμουν πολύ εαν μοιραζόσασταν το όγδοο επεισόδιο του Devastation Podcast με κάποιο φίλο σας ή αν αφήνατε ένα σχόλιο. 😃