31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Επ. 11 - Στράτος Παυλάκης - Web Performance

Μπορεί να άργησε αυτη η ηχογράφηση αλλά άξιζε κάθε λέπτο. Ο Στράτος είναι lead engineer στο Workable και αν μη τι άλλο γνωρίζει το θέμα μας καλά. Του αρέσει να μιλάει και να μοιράζεται τις εμπειρίες του και είναι co-host του GreeceJS meetup της Αθήνας.

Σε αυτό το επεισόδιο μιλάμε με τον Στράτο για Web Performance. Τι είναι και γιατι να μας απασχολεί. Σπάμε το αντικείμενο της κουβέντας μας σε τρία στοιχεία, στον server, στον browser και στο network και μιλάμε για το καθένα ξεχωριστά.

Τι επηρεάζει το performance του application μας και πως το βελτιώνουμε. Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα εσωτερικά γνωρίσματα των προτοκόλλων και στοιχείων του φυσικού κόσμου για να έχουμε καλύτερη γνώση της αρχιτεκτονικής μας. Τέλος, μιλάμε για γνωστές τεχνικές για την βελτίωση του performance. Πως το μετράμε και πως το προσεγγίζουμε στη ομάδα μας και στην καθημερινότητα μας.

Κατέβασε το στον υπολογιστή σου

Σύνδεσμοι:Θα χαιρόμουν πολύ εαν μοιραζόσασταν το ενδέκατο επεισόδιο του Devastation Podcast με κάποιο φίλο σας ή αν αφήνατε ένα σχόλιο. 😃