3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Επ. 5 - Θάνος Θεοδωρίδης - Remote Working

Τον έπρηζα, πριν ένα χρόνο περίπου, να ξεκινήσουμε ένα ελληνικό podcast για Developers αλλα δεν ανταποκρινόταν. Εν τέλει το ξεκίνησα μόνος μου όμως του έκλεψα την ιδέα του για το όνομα. Ο Θάνος είναι φίλος, περιστασιακός συνεργάτης και συνάδελφος κι οι απόψεις του με βάζουν πάντα σε σκέψεις.

Τον είδα να σχεδιάζει μακέτες για το Web, σχεδίασε το blog μου, τον είδα να γράφει REST APIs για να σερβίρει τα iOS applications του, τον είδα να κάνει δειλά βήματα για να ξεκινήσει του δικό του SaaS business. Η παραγωγικότητα του πάντα με συνάρπαζε.

Ο Θάνος δουλεύει remotely. Σε αυτό το επεισόδιο μιλάμε για Remote Working, τι είναι και πως το επιδιώκουμε. Τι θέματα μπορεί να συναντήσει κάποιος, νομικά και διαδικαστικά. Tips και tricks όταν είμαστε σε full remote working mode για να μην χάσουμε την μπάλα. Τέλος, σαν γνήσια geeks, πιάνουμε και αναλύουμε iOS Development και Swift.

Κατέβασε το στον υπολογιστή σου

Σύνδεσμοι:



Θα χαιρόμουν πολύ εαν μοιραζόσασταν το πέμπτο επεισόδιο του Devastation Podcast με κάποιο φίλο σας ή αν αφήνατε ένα σχόλιο. 😃